Referenties

Lees hier wat andere klanten van mijn werk vonden en bekijk foto’s van enkele door mij gerealiseerde opdrachten.

Familie Sijtsma, Apeldoorn
Marcel heeft bij ons naar grote tevredenheid de ingang naar de kelder verlegd en een rot kozijn vervangen. Aan het begin van de klus wisten bij de ingang naar de kelder niet precies wat we wilden maar dat was geen probleem. Door gericht vragen te stellen,  door te vragen en mee te denken creëerde Marcel een volledig beeld van de wensen. Bij de uitvoering van beide klussen werden onze verwachtingen overtroffen. Alles werd secuur en mooi afgewerkt en aan het einde van de werkdag werd alles netjes opgeruimd.  Het grote voordeel vinden wij de open en heldere communicatie en zijn kwaliteitsbewustzijn, hij levert vakwerk. Je kan hem alles vragen en hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.

Bianca Maas, Apeldoorn
Marcel van den Bos van de “Kleine Klusserij” in Apeldoorn heeft diverse klussen in onze woning tot onze meer dan volle tevredenheid verricht. Schilderen, timmeren, elektriciteit, Marcel is een allround vakman die dit kan. Marcel levert kwaliteit en weet waar hij over praat; tevens denkt hij mee in creatieve oplossingen. Daarnaast is hij betrouwbaar en komt hij zijn afspraken na. Ook werkt hij zeer netjes en nauwkeurig. Niet alleen voor het werk zelf maar ook de ruimte waarin hij werkt houdt hij netjes.

Conclusie: mochten wij weer een professionele betrouwbare vakman nodig hebben, dan is Marcel degene die wij inschakelen.

Jannie Benedictus, Apeldoorn
Marcel heeft me tijdens en na mijn verhuizing enorm geholpen met een aantal uiteenlopende klussen in en om het huis: behangen, balustrade balkon verstevigen, lood vernieuwen, kelderraam vervangen, et cetera. Ook ligt er nu in het hele huis een mooie hoge plint. Hij kwam bovendien met handige oplossingen, zoals een eigen ontwerp voor een duo-dimmer voor twee zware lampen en een handig kabelkastje waarin allerlei lelijke snoeren en uitgangen zijn verstopt. Marcel is deskundig, gaat voor een perfect resultaat, werkt supernetjes en is een rustige factor in een hectische verhuizing.

Boekenkast op maat 2 Boekenkast op maat tekening kast 001

Marije Boot, Hedel
Ik had een beeld over hoe ik mijn huis opnieuw wilde inrichten. Met nieuwe, passende meubels. En Marcel heeft dat beeld tot werkelijkheid gemaakt.

Mijn idee over hoe ik mijn boekenkast wilde, heeft hij omgezet in een heldere tekening. En aan de hand daarvan de hele kast gebouwd. Na overleg heeft hij ook de kast al in de kleur geverfd die ik graag wilde. Na de kast kwam een nieuwe bed-ombouw. Mijn idee en zijn technische kennis hebben geleid tot iets unieks en origineels.

Het fijne van Marcel is dat hij echt met me mee heeft gedacht hoe ik de dingen wil. Met veel liefde voor het vak en kennis van zaken maakt hij de dingen. Marcel is erg nauwkeurig. Hij maakt iets ook echt helemaal af. Deze kwaliteiten maken wel dat er soms wat meer tijd in gaat zitten dan bedacht, maar het is ook echt de moeite waard….  Naast een vakman is hij ook een zeer prettig persoon in de omgang. En dat is ook een fijne bijkomstigheid!

schouwGashaard

Donald de Leeuw, Apeldoorn
Nogmaals kunnen wij niet genoeg bedanken, op de manier waarop jij uiterst contentieus en vertrouwd bij ons thuis de schouw hebt gebouwd en de gashaard hebt geplaatst. Tevens heb je bij ons, naar volle tevredenheid, diverse kleinere werkzaamheden voltooid zoals het vervangen van de sloten. Ook op de momenten dat wij afwezig waren heb jij je werk bij ons voortreffelijk voltooid, nogmaals dank daarvoor.

Badkamer badkamerfoto's langeweg 46 tbv website 063

Familie Bijlsma, Apeldoorn
Marcel heeft bij ons de badkamer op de 1e etage gerealiseerd. Binnen de beperkte ruimte die hiervoor beschikbaar was heeft Marcel een geweldige en volledige badkamer gerealiseerd. Marcel is zeer perfectionistisch, flexibel en betrouwbaar. En wat wij ook erg fijn vonden is dat hij zijn ‘werkplaats’ keurig netjes houdt. Wij hebben nooit in de rommel gezeten want aan het eind van iedere werkdag was alles keurig opgeruimd en afgevoerd. Een fijne vakman die wij zeker kunnen aanraden!

ToiletToiletToilet in aanbouw

Familie Boot, Driebergen
Marcel heeft bij ons een dakraam geplaatst op zolder en een nieuwe WC gebouwd (natuurlijk eerst de oude uitgebroken. Toen de nieuwe opgebouwd, met een nieuw gat in de vloer voor de afvoer, een nieuwe koof, verlaagd plafond met spotjes, inbouwreservoir en hang-WC, waterleiding ingefreesd, alles betegeld, nieuw fonteintje geplaatst en de boel gevoegd en gekit). Hij werkt hard, is precies, luistert actief naar je wensen en denkt goed na over hoe de klus het beste aangepakt kan worden. Hij is ook heel netjes, ruimt alle spullen netjes op aan het einde van de dag. Hij kan een groot scala aan klussen aan. We gaan hem zeker voor nog een paar klussen vragen, waaronder een overkapping in de achtertuin!

Anouk en Jan Wacht, Apeldoorn
Marcel heeft bij ons in huis schilder- en timmerwerkzaamheden verricht.  Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van zijn werk, het is een echte vakman. Hij werkt bijzonder netjes, volgens afspraak en heeft een interessante offerte bij ons neergelegd. Daarnaast is het prettig, rustig en betrouwbaar persoon.

TES T ES T EST