Over mij

Marcel van den BosMijn naam is Marcel van den Bos. Ik ben een ervaren en allround klusser. Ik woon in Apeldoorn en ben in januari 2015 voor mijzelf begonnen met de Kleine Klusserij, een allround klusbedrijf in Apeldoorn. Na jarenlang in de technische dienst te hebben gewerkt en daarvoor ruim 8 jaar als schipper gevaren op zeilschip ‘De Liefde’. Tijdens mijn vaartijd heb ik ook meegewerkt aan de bouw van zeilschip ‘De Hartstocht’. Ik ben zeer veelzijdig, perfectionistisch en creatief.  Mijn kracht ligt met name in de combinatie van het creatief denken, het op maat ontwerpen en vervolgens de praktische uitvoer. Ik heb eer van mijn werk als een opdracht, groot of klein, naar volle tevredenheid van de klant is uitgevoerd.

Het klusbedrijf voor vakmanschap op maat

Uw wens staat bij mij centraal en ieder project is uniek. U krijgt een overzichtelijke offerte met daarin alle gemaakte afspraken duidelijk vastgelegd, dus geen verrassingen achteraf. Indien gewenst kan ik het werk goed voor u visualiseren door een ontwerptekening te maken. Daarnaast werk ik maar voor een opdrachtgever tegelijk dus ik geef de volledige aandacht aan uw klus. Aanpassingen gaandeweg het werktraject zijn altijd mogelijk. En indien er een grote klus in beperkte tijd moet worden gerealiseerd schakel ik een vakkundige collega in zodat het werk binnen de gestelde tijd kan worden uitgevoerd.

Reviews over Kleine Klusserij in Apeldoorn

Op deze website kunt referenties van klanten lezen en kunt u foto’s van gerealiseerde projecten bekijken, werk waar ik zeer trots op ben. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Gebruik het contactformulier of mail naar marcel@kleineklusserij.nl.

Kleine Klusserij, hét klusbedrijf in Apeldoorn voor al uw klussen op maat.

TES T ES T EST